βιβλιοπωλείο / αναγνωστήριο

Επειδή η γνώση είναι δύναμη και επειδή προκειμένου να γίνουν πράξεις οι ιδέες πρέπει πρώτα να κυκλοφορούν, αποφασίσαμε να λειτουργήσουμε στο χώρο μας ένα βιβλιοπωλείο / αναγνωστήριο γύρω από θεματικές όπως: αλληλέγγυα οικονομία-αυτοδιαχείριση, αυτονομια-ελευθεριακή οργάνωση, αποανάπτυξη-πολιτική οικολογία, συνδικαλισμός-εργατική έρευνα, κολεκτιβισμός στην επαναστατημένη Ισπανία και Ζαπατίστας.

Πρόθεσή μας είναι να φιλοξενούμε κατά καιρούς εκθέσεις βιβλίων και παρουσιάσεις βιβλίων που βρίσκουμε ιδιαίτερα ενδιαφέροντα. Η αναλυτική λίστα με βάση τους συγγραφείς, πληροφορίες για τις πιο πρόσφατες προσθήκες σε βιβλιοπωλείο και αναγνωστήριο, τις τιμές και τις περιγραφές όλων των βιβλίων μπορείτε να βρείτε εδώ. Οι νέες κυκλοφορίες φιλοξενούνται σε διακριτό σημείο στο βιβλιοπωλείο.

Στο βιβλιοπωλείο μας φιλοξενούνται τίτλοι από τις εκδόσεις Anτifa scripta, Ακυβέρνητες Πολιτείες, Ασύμμετρη απειλή, Βιβλιοπέλαγος, Διεθνής βιβλιοθήκη, Εκδόσεις των Ξένων, Ελεύθερος Τύπος, Εξάρχεια, Ευτοπία, Ισνάφι, Κινούμενοι τόποι, Κουρσάλ, Ναυτίλος, Οι εκδόσεις των συναδέλφων, Παγκάκι, Πανοπτικόν, ΣΚΥΑ, Στάσει εκπίπτοντες, Τροπή.