Ο στόχος μας είναι: ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ! Μια πλατφόρμα συλλογικής αυτοοργάνωσης στους καιροούς του κορονοϊού

https://menoumemazi.org/

Ο στόχος ο δικός τους είναι να μείνουμε ο καθένας μόνος του απέναντι στο φόβο.

Ο στόχος ο δικός μας είναι να ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ!

Ο στόχος ο δικός μας είναι να πιάσουμε το νήμα που βίαια διέκοψαν για μια φορά ακόμα οι αυτόκλητοι σωτήρες μας, να το τεντώσουμε για να μπορέσουν να στηριχτούν και άλλοι και άλλες πάνω του, να κρατηθούμε ο ένας με τον άλλον στον καιρό της θύελλας. Να διαφυλάξουμε μέσα στη θύελλα αυτό το συλλογικό «εμείς» που θα σταθεί απέναντι στη θύελλα του αύριο. Να αναζητήσουμε και να χτίσουμε τον λόγο και την πράξη που ξαναδίνει την πλειοψηφία στους αιώνια διασπασμένους – εμάς.

Μένουμε μαζί, όχι μόνοι!: https://menoumemazi.org/

Μια πλατφόρμα-κόμβος που γεννήθηκε μέσα στο μούδιασμα και τον αποπροσανατολισμό των πρώτων ημερών του κορονοϊού, για να αποτελέσει έναν από τους τόπους του συλλογικού «εμείς». Σκοπός, όσων την ξεκίνησαν και την συνεχίζουν, να μη μείνει μόνος του κανείς από όλους εκείνους που οι εξουσίες έχουν καταδικάσει στην αφάνεια, να μη μείνει καμιά μας μόνη της. Να μη μείνει τίποτα αόρατο: ανάγκες, έμπρακτη αλληλεγγύη, διεκδικήσεις, αυτοοργάνωση, αντιστάσεις, επιθυμίες, στοχασμοί…

Ένα -ακόμα- στρατευμένο εργαλείο για να οργανωθούμε και να οργανώσουμε τις ζωές μας συλλογικά.

Μπείτε στην πλατφόρμα, δείτε την, προωθείστε την και ακουμπήστε πάνω της ότι μπορεί να συνεισφέρει στην οικοδόμηση αυτού του συλλογικού «εμείς» που χρειάζεται να χτίσουμε για να μην υποταχθεί η ζωή μας στην κανονικότητα που μας ορίζουν.

twitter: https://twitter.com/menoumemazi

facebook: https://www.facebook.com/menoumemazisolidarity/