13/6 Στο Σκοπευτήριο Καισαριανής στις 17.00 EL*PASO SOUNDSYSTEM: Roots Reggae Dub Session Οικπνομικής ενίσχυσης για το ταξίδι των Ζαπατίστας για το ταξίδι των ΖΑΠΑΤΙΣΤΑΣ

ALL DAY REGGAE για το ταξίδι των Ζαπατίστας:
 
Το El Paso Soundsystem είναι μια κινητή ντίσκο που παίζει μουσική, με τα δικά του χειροποίητα ηχεία από τον γαλαξία της τζαμαϊκανής μουσικής παράδοσης και συνεργάζεται με διάφορες ομάδες κ ανθρώπους στα πλαίσια της αυτο-οργανωσης.
Τα soundsystems είναι ένας από τους πιο δυναμικούς τρόπους να διασκεδάσεις και να οικειοποιηθείς τους δημοσίους χώρους από την νεολαία, την εργατική τάξη και τις διάφορες υποκουλτούρες της κάθε γειτονία, όπως επίσης είναι παγκόσμιο κίνημα σε Ευρώπη, λατινική Αμερική, Ασία κ Αφρική.
Εδώ και και τέσσερα χρόνια, το El Paso Soundsystem έχει παίξει σε Αγρίνιο, Γιάννενα, Πάτρα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Βόλο μεταφέροντας το ηχοσύστημα σε στέκια, καταλήψεις κ πανεπιστήμια για κινηματικούς και αλληλέγγυους σκοπούς.
 
Ένας ακόμα τέτοιος σκοπός δημιουργήθηκε με αφορμή το ταξίδι των Ζαπατίστας στην Ευρώπη όπου θα συμπεριλάβει σαν σταθμό και την Ελλάδα.
ALL DAY REGGAE επομένως για την οικονομική ενίσχυση του ταξιδιού των Ζαπατίστας!!!