Η αλληλεγγύη θα νικήσει. Ενημέρωση από την οικονομική ενίσχυση προς τους Κούρδους στο Λαύριο στο πλαίσιο των γενεθλίων των 8 χρόνων "Παγκάκι"

Στις 10 Ιούνη στο Παγκάκι οργανώσαμε μια μέρα οικονομικής ενίσχυσης και αλληλεγγύης στους Κούρδους συντρόφους και συντρόφισσες που βρίσκονται στο Λαύριο, στο πλαίσιο της εκδήλωσής μας για τα γενέθλια των 8 χρόνων του Παγκακίου.

Τη μέρα των γενεθλίων και της αλληλεγγύης τη στήριξε πολύς κόσμος. Το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε από τη μέρα αλληλεγγύης ήταν 1612 ευρώ. Από αυτό το ποσό  ήδη τα 1300 προωθήθηκαν ώστε να αγοραστούν έξι ψυγεία και ένας φούρνος με σκοπό την άμεση κάλυψη αναγκών του αυτοδιαχειριζόμενου κέντρου Κούρδων πολιτικών προσφύγων στο Λαύριο.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους αλληλέγγυους μουσικούς που συνεισφέρανε με το δικό τους μοναδικό τρόπο στην ημέρα της αλληλεγγύης. Αυτοί ήταν οι Μπρε Μαγκιόρε που παίξανε το  μεσημέρι, ενώ το απόγευμα συνέχισαν ο Άγγελος Αγγέλου, η Γεωργία Λασσαδού, ο Σταύρος Μαραγκουδάκης και ο Σάκης Πολύζος.

Τέλος να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που στηρίξατε την ημέρα των γενεθλίων και της αλληλεγγύης.

Ωστόσο οι ανάγκες για τους Κούρδους στο Λαύριο είναι πολύ μεγάλες και οι αποστολές αλληλεγγύης συνεχίζονται.

 

***Στη φωτογραφία είναι το βαν το οποίο μεταφέρει τα έξι ψυγεία και τον έναν φούρνο.