Το παγκάκι newsletter

Το παγκάκι newsletter categories.

AΡΙΘΜΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕΙΣΜΟΠΑΘΩΝ ΣΕ Β. ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ και ΡΟΖΑΒΑ

**Υπάρχει λογαριασμός σε εγχώρια τράπεζα.

-Για τη στήριξη των σεισμοπαθων στο Βόρειο Κουρδιστάν (κουρδικες περιοχές στην Τουρκία) και στη Ροζαβα (Βόρεια Συρία) μπορείτε να καταθέτετε χρήματα στον λογαριασμό της ελβετικής τράπεζας που έχει δώσει η Κουρδική Ερυθρά Ημισεληνος (αντίστοιχο του Ερυθρού Σταυρού), με βάση την έκκληση που έκανε.

-Μπορείτε πιο εύκολα να καταθέσετε χρήματα στον λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας που χρησιμοποιούμε ως Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στους Κούρδους Πρόσφυγες του Λαυρίου.

Τετάρτη 9/11 στις 17.00 κρητικό-παραδοσιακό γλέντι οικονομικής ενίσχυσης για τον αγώνα των εργαζομένων στη Μαλαματίνα

Την Τετάρτη μετά τις απεργιακές κινητοποιήσεις που καλούν τα σωματεία βάσης στις 12.00, η κολεκτίβα εργασίας “το Παγκάκι” οργανώνει μουσικό γλέντι οικονομικής ενίσχυσης για τον απεργιακό αγώνα διαρκείας που κάνουν εδώ και μήνες οι εργαζόμενοι στην οινοποιία Μαλαματίνα για να παρθούν πίσω οι εκδικητικές απολύσεις των συναδέλφων τους.

Ο αγώνας των εργαζομένων στη Μαλαματίνα ειναι αγωνας ολων μας!

Νίκη στον αγώνα!

Θα παίζουν οι Κουμπάρες και οι μουσικοί Σταύρος Μαραγκουδάκης, Σταύρος Νικολαΐδης, Αυγερινή Γατση, Μαρια Τερζάκη, Μίμης Σανδαλής, Αλέξανδρος Πάσος.

Τετάρτη 13/4 στις 19.00 εκδήλωση με το Συντονιστικό Ομάδων κ Δομών Αλληλεγγύης Αττικής (ΣΟΔΑΑ)

Το καφενείο φιλοξενεί την εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει το Συντονιστικό Ομάδων κ Δομών Αλληλεγγύης Αττικής (ΣΟΔΑΑ).

Με αφορμή μία κοινότητα αλληλοβοήθειας στη Νέα Ζηλανδία, η εκδήλωση θα επικεντρωθεί στο κομβικό ζήτημα που απασχολεί τον κόσμο "των από τα κάτω".

Αυτό της αλληλοβοήθειας!

Θα χαρούμε να έρθετε, να δείτε, να ακούσετε, να μοιραστείτε τις σκέψεις σας και να συντονιστούμε όλες, όλα και όλοι μαζί, στο να οραματιστούμε και να προσπαθήσουμε να οικοδομήσουμε από κοινού, τις ανάγκες και τις επιθυμίες μας.

Σελίδες

Εγγραφή στο RSS - Το παγκάκι newsletter